Zdroj: http://www.zusuhostroh.cz/index.php?a=aktuality/nase-skola-od-zari-sidli-na-adrese-sance-166  •  Vydáno: 25.8.2011 11:55  •  Autor: zuš

Naše škola od září sídlí na adrese Šance 166

Naše škola od září sídlí na adrese Šance 166, což je budova sokolovny, takže jsem si odskočili jenom za humna. Řešení se našlo v dohodě mezi TJ Lokomotiva, městem Uherský Ostroh a ZUŠkou. Škola tak získala dlouhodobě k využití prostory pro hudební, výtvarný i taneční obor, takže budeme pod jednou střechou. Jelikož definitivní rozhodnutí o přestěhování školy padlo až v průběhu srpna, nezvládneme se na novém zabydlet, proto prosíme veřejnost, zejména rodiče a žáky naší školy o toleranci a shovívavost, pokud budou probíhat nějaké dodělávky a instalace. Budeme se snažit podávat aktuality na informační tabuli u vchodu do budovy.
Nejdůležitější pokyny pro žáky a rodiče jsou: pracoviště ZUŠ je v budově sokolovny, vchod čelními dveřmi, v přízemí jsou prostory výtvarného a tanečního oboru, v patře hudební obor, učebny a ředitelna. Telefonní číslo (572 591 494) a e-mail (zusuhostroh@uhedu.cz) zůstávají beze změn. Můžete využít u mobilního telefonu 608 442 551 i kontaktů na jednotlivé učitele.